Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/68813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Narueporn Sutanthavibul | - |
dc.contributor.advisor | Suchart Chongprasert | - |
dc.contributor.author | Kanchala Vichaichanakul | - |
dc.contributor.other | Chulalongkorn University. Faculty of Pharmaceutical Sciences | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-28T04:15:16Z | - |
dc.date.available | 2020-10-28T04:15:16Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.isbn | 9741739435 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/68813 | - |
dc.description | Thesis (M.Sc.)--Chulalongkorn University, 2003 | - |
dc.language.iso | en | - |
dc.publisher | Chulalongkorn University | - |
dc.rights | Chulalongkorn University | - |
dc.subject | ยาพราลิดอกซีม คลอไรด์ | - |
dc.title | Effect of freeze drying Process on solid state properties of pralidoxime chloride | - |
dc.title.alternative | ผลกระทบของกระบวนการทำให้แห้งแบบเยือกแข็งต่อคุณสมบัติรูปแบบของแข็งของยาพราลิคอกซีม คลอไรด์ | - |
dc.type | Thesis | - |
dc.degree.name | Master of Science | - |
dc.degree.level | Master's Degree | - |
dc.degree.discipline | Pharmaceutical Technology | - |
dc.degree.grantor | Chulalongkorn University | - |
Appears in Collections: | Pharm - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kanchala_vi_front_p.pdf | หน้าปก สารบัญ และบทคัดย่อ | 897.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_ch1_p.pdf | บทที่ 1 | 695.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_ch2_p.pdf | บทที่ 2 | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_ch3_p.pdf | บทที่ 3 | 739.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_ch4_p.pdf | บทที่ 4 | 3.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_ch5_p.pdf | บทที่ 5 | 843.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_ch6_p.pdf | บทที่ 6 | 627.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Kanchala_vi_back_p.pdf | บรรณานุกรมและภาคผนวก | 894.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.