Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/71478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOranong Kangsadalampai-
dc.contributor.authorNuththagamol Buranaprapruk-
dc.contributor.otherChulalongkorn University. Faculty of Pharmaceutical Sciences-
dc.date.accessioned2020-12-14T02:01:26Z-
dc.date.available2020-12-14T02:01:26Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9741418078-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/71478-
dc.descriptionThesis (M.Sc. in Pharm.)--Chulalongkorn University, 2005en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherChulalongkorn Universityen_US
dc.rightsChulalongkorn Universityen_US
dc.subjectCholesterolen_US
dc.subjectDiet therapyen_US
dc.subjectBasilen_US
dc.subjectHypercholesteremiaen_US
dc.subjectโคเลสเตอรอลen_US
dc.subjectโภชนบำบัดen_US
dc.subjectเมล็ดแมงลักen_US
dc.subjectภาวะโคเลสเตอรอลสูงในเลือดen_US
dc.titleClinical outcome of nutrition counseling with ocimum canum seed supplementation in hypercholesterolemic subjects at Makarak Hospital-
dc.title.alternativeผลทางคลินิกของการให้คำปรึกษาทางด้านโภชนบำบัดร่วมกับการเสริมด้วยเมล็ดแมงลัก ในผู้ทีมีภาวะคอเลสเตอรอลสูงในเลือดที่โรงพยาบาลมะการักษ์-
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Science in Pharmacyen_US
dc.degree.levelMaster's Degreeen_US
dc.degree.disciplineFood Chemistry and Medical Nutritionen_US
dc.degree.grantorChulalongkorn Universityen_US
dc.email.advisorOranong.K@Chula.ac.th-
Appears in Collections:Pharm - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nutthagamol_bu_front_p.pdf894.6 kBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_ch1_p.pdf661.95 kBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_ch2_p.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_ch3_p.pdf712.57 kBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_ch4_p.pdf718.39 kBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_ch5_p.pdf803.33 kBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_ch6_p.pdf631.02 kBAdobe PDFView/Open
Nutthagamol_bu_back_p.pdf2.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.