dc.contributor.author |
Sirirat Kokpol |
|
dc.contributor.other |
Chulalongkorn University. Faculty of Science |
|
dc.date.accessioned |
2012-11-19T07:15:42Z |
|
dc.date.available |
2012-11-19T07:15:42Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.uri |
http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/24531 |
|
dc.description |
การอบรมสัมมนาเชิงปฏิบัติการ ในวันที่ 21 ตุลาคม 2551 จัดที่ห้องประชุม ชั้น 2 อาคารอัญมณีและตรวจสอบอัญมณี คณะวิทยาศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, วันที่ 22, 27 ตุลาคม 2551 จัดที่ห้องปฏิบัติการวิจัยและทดสอบอาหาร ชั้น 16 อาคารมหามกุฎ คณะวิทยาศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
en |
dc.description.sponsorship |
ทุนอุดหนุนการวิจัยจากเงินงบประมาณแผ่นดิน 2551 |
en |
dc.format.extent |
7678595 bytes |
|
dc.format.mimetype |
application/pdf |
|
dc.language.iso |
en |
es |
dc.publisher |
Chulalongkorn University |
en |
dc.relation.ispartof |
การอบรมสัมมนาเชิงปฏิบัติการเรื่อง Food Safety According to Japanese Food Law : Positive List System for Agricultural Chemical Residues in Foods and Application of LC MS/MS on Analysis of Antibacterial Agents (ครั้งที่ 1 : 2551 : กรุงเทพฯ) |
|
dc.rights |
Chulalongkorn University |
en |
dc.subject |
Technological innovations -- Economic aspects |
en |
dc.subject |
Food -- Quality control |
en |
dc.subject |
Food -- Law and legislation |
en |
dc.subject |
Spraying and dusting residues in agriculture |
en |
dc.subject |
Food industry and trade |
en |
dc.subject |
Pesticide residues in food |
en |
dc.title |
Seminar on innovation and knowledge of food safety project |
en |
dc.title.alternative |
โครงการประชุมและเผยแพร่นวัตกรรมและความรู้ด้านความปลอดภัยของอาหาร : รายงานการวิจัย |
en |
dc.title.alternative |
รายงานการวิจัย โครงการประชุมและเผยแพร่นวัตกรรมและความรู้ด้านความปลอดภัยของอาหาร |
en |
dc.title.alternative |
Food Safety According to Japanese Food Law : Positive List System for Agricultural Chemical Residues in Foods and Application of LC MS/MS on Analysis of Antibacterial Agents |
en |
dc.type |
Technical Report |
es |
dc.email.author |
sirirat kokpol@gmail.com |
|