Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.advisorสุทธิสักดิ์ สุขในศิลป์-
dc.contributor.authorพัชรินทร์ ตันตระโกศล-
dc.date.accessioned2013-03-10T07:28:08Z-
dc.date.available2013-03-10T07:28:08Z-
dc.date.issued2529-
dc.identifier.isbn9745662151-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29546-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529en
dc.format.extent9514386 bytes-
dc.format.extent1097928 bytes-
dc.format.extent8547952 bytes-
dc.format.extent7907744 bytes-
dc.format.extent22082560 bytes-
dc.format.extent10564446 bytes-
dc.format.extent1125567 bytes-
dc.format.extent10104165 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothes
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.titleผลิตภัณฑ์จากเนื้อปลาหมึกกระดองen
dc.title.alternativeProducts from cuttlefish meaten
dc.typeThesises
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตes
dc.degree.levelปริญญาโทes
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารes
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patcharin_ta_front.pdf9.29 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch1.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch2.pdf8.35 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch3.pdf7.72 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch4.pdf21.57 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch5.pdf10.32 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch6.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_back.pdf9.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.