Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33629
Title: ผลของการปรุงอาหารต่อปริมาณสารยับยั้งเอนไซม์ทริปซินในพืช ที่ใช้เป็นอาหารบางชนิด
Other Titles: Effect of cooking on the trypsin inhibitor activity of some plant foodstuffs
Authors: ดุจฤทัย เชาวะวณิช
Advisors: อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: อาหารเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33629
ISBN: 9745845183
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dujruthai_ja_front.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_ch1.pdf366.56 kBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_ch2.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_ch3.pdf792.67 kBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_ch4.pdf2.86 MBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_ch5.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_ch6.pdf488.03 kBAdobe PDFView/Open
Dujruthai_ja_back.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.