Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตและอายุการเก็บปลาสวายรมควัน (Pangasius sutchi)
Other Titles: Process development and shelf life of smoked stripped catfish (Pangasius sutchi)
Authors: ปรทิพย์ เกียรติกังวาฬไกล
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2532
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344
ISBN: 9745760749
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Porathip_ki_front.pdf8.13 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch1.pdf959.42 kBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch2.pdf6.18 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch3.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch4.pdf8.94 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch5.pdf10.98 MBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_ch6.pdf845.52 kBAdobe PDFView/Open
Porathip_ki_back.pdf5.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.