Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตและอายุการเก็บปลาสวายรมควัน (Pangasius sutchi) |
Other Titles: | Process development and shelf life of smoked stripped catfish (Pangasius sutchi) |
Authors: | ปรทิพย์ เกียรติกังวาฬไกล |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2532 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34344 |
ISBN: | 9745760749 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Porathip_ki_front.pdf | 8.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch1.pdf | 959.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch2.pdf | 6.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch3.pdf | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch4.pdf | 8.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch5.pdf | 10.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_ch6.pdf | 845.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Porathip_ki_back.pdf | 5.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.