Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35094
Title: ระดับและแหล่งของไขมันที่เหมาะสมในอาหารสำเร็จรูป ของหอยเป๋าฮื้อวัยรุ่น Haliotis ovina และHaliotis varia
Other Titles: Optimal level and source of lipid in artificial diets for juvenile abalone Haliotis ovina and Haliotis varia
Authors: ฐิฏิมา โชคชัยไพศาล
Advisors: เผดิมศักดิ์ จารยะพันธุ์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีชีวภาพ
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35094
ISBN: 9746344994
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thitima_ch_front.pdf794.94 kBAdobe PDFView/Open
Thitima_ch_ch1.pdf528.92 kBAdobe PDFView/Open
Thitima_ch_ch2.pdf2.37 MBAdobe PDFView/Open
Thitima_ch_ch3.pdf819.07 kBAdobe PDFView/Open
Thitima_ch_ch4.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open
Thitima_ch_ch5.pdf622.82 kBAdobe PDFView/Open
Thitima_ch_back.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.