Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35391
Title: | การวัดความชิ้นของแป้งมันสำปะหลัง ด้วยเทคนิคการส่งผ่านรังสีนิวตรอนเร็ว โดยใช้หัววัดแบบแก้วเรืองรังสี |
Other Titles: | Determination of moisture content in tapioca flour by fast neutron transmission technique using a glass scintillation detector |
Authors: | ประวิทย์ เจริญกิจสุพัฒน์ |
Advisors: | นเรศร์ จันทน์ขาว |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539 |
Degree Name: | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | นิวเคลียร์เทคโนโลยี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35391 |
ISBN: | 9746335898 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prawit_ch_front.pdf | 841.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_ch1.pdf | 353.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_ch3.pdf | 731.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_ch4.pdf | 671.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_ch5.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_ch6.pdf | 468.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Prawit_ch_back.pdf | 449.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.