Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35391
Title: การวัดความชิ้นของแป้งมันสำปะหลัง ด้วยเทคนิคการส่งผ่านรังสีนิวตรอนเร็ว โดยใช้หัววัดแบบแก้วเรืองรังสี
Other Titles: Determination of moisture content in tapioca flour by fast neutron transmission technique using a glass scintillation detector
Authors: ประวิทย์ เจริญกิจสุพัฒน์
Advisors: นเรศร์ จันทน์ขาว
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: นิวเคลียร์เทคโนโลยี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35391
ISBN: 9746335898
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prawit_ch_front.pdf841.59 kBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_ch1.pdf353.46 kBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_ch3.pdf731.77 kBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_ch4.pdf671.6 kBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_ch5.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_ch6.pdf468.23 kBAdobe PDFView/Open
Prawit_ch_back.pdf449.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.