Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35609
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | รมณี สงวนดีกุล | - |
dc.contributor.advisor | โสมพรรษ์ พูลผล | - |
dc.contributor.author | ดรุณี พีรพัฒนกุล | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-19T10:34:50Z | - |
dc.date.available | 2013-08-19T10:34:50Z | - |
dc.date.issued | 2529 | - |
dc.identifier.isbn | 9745662445 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35609 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกรรมวิธีอบแห้ง คุณภาพและความสามารถในการดูดน้ำคืนของปลาหมึกกระดองแห้ง | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of the drying process, quality and rehydrating capability of dried cuttlefish | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Darunee_pe_front.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch1.pdf | 328.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch2.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch3.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch4.pdf | 4.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch5.pdf | 2.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch6.pdf | 431.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_back.pdf | 2.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.