Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37961
Title: | การตั้งตำรับและประเมินคุณค่าทางโภชนาการ ของอาหารทางการแพทย์ชนิดผง สูตรโปรตีนสกัดจากถั่วเหลือง |
Other Titles: | Formulation and nutritional evaluation of soy protein isolate-based medical food powder |
Authors: | กุลวดี ภูมิสวัสดิ์ |
Advisors: | อรอนงค์ กังสดาลอำไพ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2534 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534 |
Degree Name: | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | อาหารเคมี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37961 |
ISBN: | 9745787108 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kulvadee_bh_front.pdf | 5.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch1.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch2.pdf | 4.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch3.pdf | 3.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch4.pdf | 9.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch5.pdf | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_back.pdf | 16.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.