Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38960
Title: | การผลิตน้ำมันปรุงอาหารคุณภาพสูงจากไขมันไก่ |
Other Titles: | Production of high quality cooking oil from chicken fat |
Authors: | เกสรี เอื้อสุนทร |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2525 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2525 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เคมีเทคนิค |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38960 |
ISBN: | 9745609145 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kasree_au_front.pdf | 9.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_ch1.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_ch2.pdf | 8.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_ch3.pdf | 10.3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_ch4.pdf | 14.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_ch5.pdf | 5.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_ch6.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kasree_au_back.pdf | 11.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.