Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38960
Title: การผลิตน้ำมันปรุงอาหารคุณภาพสูงจากไขมันไก่
Other Titles: Production of high quality cooking oil from chicken fat
Authors: เกสรี เอื้อสุนทร
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2525
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2525
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เคมีเทคนิค
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38960
ISBN: 9745609145
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kasree_au_front.pdf9.18 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch1.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch2.pdf8.4 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch3.pdf10.3 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch4.pdf14.38 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch5.pdf5.38 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch6.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_back.pdf11.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.