Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40449
Title: การศึกษาถึงสารเคมีที่เป็นพิษบางชนิดจากอาหารโปรตีน ของไทยที่ถูกเก็บถนอมเอาไว้
Other Titles: Determination of some chemical toxic substances in Thai preserved protein foods
Authors: วินนา เหรียญสุวรรณ
Advisors: ปณต มิคะเสน
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2520
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520
Degree Name: เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: อาหารเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40449
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Winna_re_front.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch1.pdf7.75 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch2.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch3.pdf3.24 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch4.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch5.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_back.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.