Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40870
Title: ความสัมพันธ์ของปริมาณโปรตีนกับการตรึงไนโตรเจนในพืชอาหารสัตว์
Other Titles: The relation of protein content and nitrogen fixation in forage crops
Authors: สุนันทา เจิมหรรษา
Advisors: ไพเราะ ทิพยทัศน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2522
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย,2522
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: ชีวเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40870
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sunanta_jo_front.pdf5.24 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch1.pdf3.65 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch2.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch3.pdf16.86 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch4.pdf5.24 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_back.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.