Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73232
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วรรณา ตุลยธัญ | - |
dc.contributor.advisor | พัชรี ปานกุล | - |
dc.contributor.author | วรัญญู ศรีเดช | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-03T05:43:25Z | - |
dc.date.available | 2021-05-03T05:43:25Z | - |
dc.date.issued | 2537 | - |
dc.identifier.issn | 9745842362 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73232 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | ข้าว | en_US |
dc.subject | แป้งข้าวเจ้า | en_US |
dc.subject | มอลโทเดกซ์ทริน | en_US |
dc.title | การผลิตมอลโทเดกซ์ทรินชนิดเหลวจากแป้งข้าวเจ้า | en_US |
dc.title.alternative | Production of liquid maltodextrins from rice flour | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.email.advisor | Vanna.T@Chula.ac.th | - |
dc.email.advisor | Patcharee.P@Chula.ac.th | - |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Waranyou_sr_front_p.pdf | หน้าปก บทคัดย่อ และสารบัญ | 928.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Waranyou_sr_ch1_p.pdf | บทที่ 1 | 634.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Waranyou_sr_ch2_p.pdf | บทที่ 2 | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Waranyou_sr_ch3_p.pdf | บทที่ 3 | 843.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Waranyou_sr_ch4_p.pdf | บทที่ 4 | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Waranyou_sr_ch5_p.pdf | บทที่ 5 | 696.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Waranyou_sr_back_p.pdf | บรรณานุกรม และภาคผนวก | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.