Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกาญจนา ชาญสง่าเวช-
dc.contributor.authorปริญญา สุทธิ์จิตต์จูล-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-06-18T09:39:27Z-
dc.date.available2013-06-18T09:39:27Z-
dc.date.issued2539-
dc.identifier.isbn9746345702-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32271-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleผลของกรดพิมีลิคต่อการสังเคราะห์ไบโอตินโดยยีสส์ ในขวดเขย่าและในถังหมักขนาด 10 ลิตรen_US
dc.title.alternativeEffects of pimelic acid on the synthesis of biotin by yeasts in shake flasks and in a 10 litre fermentoren_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineจุลชีววิทยาen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Parinya_su_front.pdf7.13 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch1.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch2.pdf9.91 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch3.pdf4.82 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch4.pdf8.06 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch5.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch6.pdf914.64 kBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_back.pdf22.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.