Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33292
Title: สมบัติทางชีวเคมีของข้าวไทย Oryza sativa L. ในสภาพการปลูกที่แตกต่างกันและความสัมพันธ์กับคุณภาพการสีและการหุง
Other Titles: Biochemical characteristics of some Thai rice Oryza sativa L. caltivars in different cultural practices and their relationship to milling and cooking quality
Authors: ตติย สีหร่าย
Advisors: วรรณา ตุลยธัญ
ศักดิ์ดา จงแก้ววัฒนา
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2538
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33292
ISBN: 9746314718
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tatiya_si_front.pdf5.39 MBAdobe PDFView/Open
Tatiya_si_ch1.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
Tatiya_si_ch2.pdf5.94 MBAdobe PDFView/Open
Tatiya_si_ch3.pdf3.38 MBAdobe PDFView/Open
Tatiya_si_ch4.pdf6.33 MBAdobe PDFView/Open
Tatiya_si_ch5.pdf2.13 MBAdobe PDFView/Open
Tatiya_si_back.pdf5.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.