Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33292
Title: | สมบัติทางชีวเคมีของข้าวไทย Oryza sativa L. ในสภาพการปลูกที่แตกต่างกันและความสัมพันธ์กับคุณภาพการสีและการหุง |
Other Titles: | Biochemical characteristics of some Thai rice Oryza sativa L. caltivars in different cultural practices and their relationship to milling and cooking quality |
Authors: | ตติย สีหร่าย |
Advisors: | วรรณา ตุลยธัญ ศักดิ์ดา จงแก้ววัฒนา |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33292 |
ISBN: | 9746314718 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tatiya_si_front.pdf | 5.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Tatiya_si_ch1.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Tatiya_si_ch2.pdf | 5.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Tatiya_si_ch3.pdf | 3.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Tatiya_si_ch4.pdf | 6.33 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Tatiya_si_ch5.pdf | 2.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Tatiya_si_back.pdf | 5.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.