Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุเมธ ตันตระเธียร | - |
dc.contributor.advisor | ศิราพร วิเศษสุรการ | - |
dc.contributor.author | อรพิน ประยงค์รัตน์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-27T06:51:09Z | - |
dc.date.available | 2013-11-27T06:51:09Z | - |
dc.date.issued | 2537 | - |
dc.identifier.isbn | 9745839094 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Effects of aspartame and polydextrose together with various gums on physical, chemical and sensory properties of frozen yogurt | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Orapin_pr_front.pdf | 6.17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch1.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch2.pdf | 9.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch3.pdf | 3.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch4.pdf | 14.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch5.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_back.pdf | 6.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.