Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุเมธ ตันตระเธียร-
dc.contributor.advisorศิราพร วิเศษสุรการ-
dc.contributor.authorอรพิน ประยงค์รัตน์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-11-27T06:51:09Z-
dc.date.available2013-11-27T06:51:09Z-
dc.date.issued2537-
dc.identifier.isbn9745839094-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็งen_US
dc.title.alternativeEffects of aspartame and polydextrose together with various gums on physical, chemical and sensory properties of frozen yogurten_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Orapin_pr_front.pdf6.17 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch1.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch2.pdf9.46 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch3.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch4.pdf14.8 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch5.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_back.pdf6.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.