Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุธี สุนทรธรรม | |
dc.contributor.advisor | อรอนงค์ กังสดาลอำไพ | |
dc.contributor.author | จำรัส นิมิตรพรชัย | |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | |
dc.date.accessioned | 2013-12-07T12:15:08Z | |
dc.date.available | 2013-12-07T12:15:08Z | |
dc.date.issued | 2534 | |
dc.identifier.isbn | 9745795798 | |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219 | |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การเตรียมผงทำให้เนื้อนุ่มโดยโปรตีโอโลติดเอนไซม์ (ปาเปน) สกัดจากยางมะละกอ | en_US |
dc.title.alternative | Preparation of powdered meat tenderizer from proteolytic enzymes (PAPAIN) extraction of carica papaya L. latex | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | อาหารเคมี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jumrus_ni_front.pdf | 5.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch1.pdf | 2.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch2.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch3.pdf | 5.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch4.pdf | 8.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch5.pdf | 3.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch6.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_back.pdf | 9.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.