Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37750
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พัชรี ปานกุล | - |
dc.contributor.advisor | ประชา บุญญสิริกูล | - |
dc.contributor.author | จิรารัตน์ ทัตติยกุล | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-06T13:04:42Z | - |
dc.date.available | 2014-01-06T13:04:42Z | - |
dc.date.issued | 2537 | - |
dc.identifier.isbn | 9745848786 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37750 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การผลิตมอลโตเดกซ์ทรินจากแป้งมันสำปะหลังโดยใช้เอนไซม์แอลฟา-อะมิเลสที่ทนความร้อน | en_US |
dc.title.alternative | Production of maltodextrins from tapioca starch using thermostable alpha-amylase | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jirarat_ta_front.pdf | 4.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch1.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch2.pdf | 10.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch3.pdf | 3.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch4.pdf | 15.85 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch5.pdf | 8.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch6.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_back.pdf | 6.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.