Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37961
Title: การตั้งตำรับและประเมินคุณค่าทางโภชนาการ ของอาหารทางการแพทย์ชนิดผง สูตรโปรตีนสกัดจากถั่วเหลือง
Other Titles: Formulation and nutritional evaluation of soy protein isolate-based medical food powder
Authors: กุลวดี ภูมิสวัสดิ์
Advisors: อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2534
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534
Degree Name: เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: อาหารเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37961
ISBN: 9745787108
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kulvadee_bh_front.pdf5.72 MBAdobe PDFView/Open
Kulvadee_bh_ch1.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open
Kulvadee_bh_ch2.pdf4.42 MBAdobe PDFView/Open
Kulvadee_bh_ch3.pdf3.9 MBAdobe PDFView/Open
Kulvadee_bh_ch4.pdf9.25 MBAdobe PDFView/Open
Kulvadee_bh_ch5.pdf3.64 MBAdobe PDFView/Open
Kulvadee_bh_back.pdf16.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.