Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพัชรี ปานกุล-
dc.contributor.authorกมลทิพย์ มั่นภักดี-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-01-12T02:44:06Z-
dc.date.available2014-01-12T02:44:06Z-
dc.date.issued2533-
dc.identifier.isbn9745774111-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38227-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleปัจจัยที่สำคัญในกระบวนการผลิตข้าวหุงสุกเร็วen_US
dc.title.alternativeImportant factors affecting the process of quick-cooking riceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kamontip_mo_front.pdf5.96 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch1.pdf958.02 kBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch2.pdf6.5 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch3.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch4.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch5.pdf18.26 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch6.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch7.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_back.pdf6.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.