Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38227
Title: | ปัจจัยที่สำคัญในกระบวนการผลิตข้าวหุงสุกเร็ว |
Other Titles: | Important factors affecting the process of quick-cooking rice |
Authors: | กมลทิพย์ มั่นภักดี |
Advisors: | พัชรี ปานกุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38227 |
ISBN: | 9745774111 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kamontip_mo_front.pdf | 5.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch1.pdf | 958.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch2.pdf | 6.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch3.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch4.pdf | 3.45 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch5.pdf | 18.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch6.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_ch7.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
kamontip_mo_back.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.