Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38227
Title: ปัจจัยที่สำคัญในกระบวนการผลิตข้าวหุงสุกเร็ว
Other Titles: Important factors affecting the process of quick-cooking rice
Authors: กมลทิพย์ มั่นภักดี
Advisors: พัชรี ปานกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2533
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38227
ISBN: 9745774111
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kamontip_mo_front.pdf5.96 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch1.pdf958.02 kBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch2.pdf6.5 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch3.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch4.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch5.pdf18.26 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch6.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_ch7.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
kamontip_mo_back.pdf6.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.