Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419
Title: การผลิตไวน์ข้าวเหนียวดำโดยการหมักด้วยเชื้อบริสุทธิ์
Other Titles: Production of black glutinous rice wine using pure culture fermentation
Authors: วรรัตน์ โชติวรรณพร
Advisors: รมณี สงวนดีกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Advisor's Email: sromanee@chula.ac.th
Subjects: ไวน์
Wine and wine making
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419
ISBN: 9746356437
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wararat_Ch_front.pdf767.39 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch1.pdf685.21 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch2.pdf788.85 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch3.pdf727.23 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch4.pdf982.11 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch5.pdf691.42 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_back.pdf962.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.