Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419
Title: | การผลิตไวน์ข้าวเหนียวดำโดยการหมักด้วยเชื้อบริสุทธิ์ |
Other Titles: | Production of black glutinous rice wine using pure culture fermentation |
Authors: | วรรัตน์ โชติวรรณพร |
Advisors: | รมณี สงวนดีกุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Advisor's Email: | sromanee@chula.ac.th |
Subjects: | ไวน์ Wine and wine making |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419 |
ISBN: | 9746356437 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wararat_Ch_front.pdf | 767.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch1.pdf | 685.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch2.pdf | 788.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch3.pdf | 727.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch4.pdf | 982.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch5.pdf | 691.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_back.pdf | 962.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.