Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005
Title: | การดื้อยาปฏิชีวนะของเชื้อเอนเทอโรคอกคัสที่มีความสาคัญทางคลินิกบางสายพันธุ์ ซึ่งแยกได้จากอาหารหมักพื้นบ้าน พร้อมบริโภคของไทยบางชนิด |
Other Titles: | Antibiotic resistance of some clinically relevant enterococcus spp. isolated from some Thai traditional fermented ready-to-eat foods |
Authors: | นุชนันท์ ชุมแก้ว ตรีภพ สังฆะโยธิน ทิพรัตน์ ปาระแก้ว มณีวรรณ สุขสมทิพย์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะเภสัชศาสตร์ |
Subjects: | ยาปฏิชีวนะ อาหารหมัก Enterococcus |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | คณะเภสัชศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005 |
Type: | Senior Project |
Appears in Collections: | Pharm - Senior projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nutchanan_Ch.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.