Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005
Title: การดื้อยาปฏิชีวนะของเชื้อเอนเทอโรคอกคัสที่มีความสาคัญทางคลินิกบางสายพันธุ์ ซึ่งแยกได้จากอาหารหมักพื้นบ้าน พร้อมบริโภคของไทยบางชนิด
Other Titles: Antibiotic resistance of some clinically relevant enterococcus spp. isolated from some Thai traditional fermented ready-to-eat foods
Authors: นุชนันท์ ชุมแก้ว
ตรีภพ สังฆะโยธิน
ทิพรัตน์ ปาระแก้ว
มณีวรรณ สุขสมทิพย์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะเภสัชศาสตร์
Subjects: ยาปฏิชีวนะ
อาหารหมัก
Enterococcus
Issue Date: 2555
Publisher: คณะเภสัชศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005
Type: Senior Project
Appears in Collections:Pharm - Senior projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nutchanan_Ch.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.