Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชนันท์ ชุมแก้ว-
dc.contributor.authorตรีภพ สังฆะโยธิน-
dc.contributor.authorทิพรัตน์ ปาระแก้ว-
dc.contributor.authorมณีวรรณ สุขสมทิพย์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะเภสัชศาสตร์-
dc.date.accessioned2016-06-12T00:36:30Z-
dc.date.available2016-06-12T00:36:30Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.otherSepr 22/55 ค3.12-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005-
dc.language.isothen_US
dc.publisherคณะเภสัชศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.subjectยาปฏิชีวนะen_US
dc.subjectอาหารหมักen_US
dc.subjectEnterococcusen_US
dc.titleการดื้อยาปฏิชีวนะของเชื้อเอนเทอโรคอกคัสที่มีความสาคัญทางคลินิกบางสายพันธุ์ ซึ่งแยกได้จากอาหารหมักพื้นบ้าน พร้อมบริโภคของไทยบางชนิดen_US
dc.title.alternativeAntibiotic resistance of some clinically relevant enterococcus spp. isolated from some Thai traditional fermented ready-to-eat foodsen_US
dc.typeSenior Projecten_US
Appears in Collections:Pharm - Senior projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nutchanan_Ch.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.