Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73315
Title: การเปลี่ยนแปลงชนิดและปริมาณของแบคทีเรียในกุ้งตะกาด (Matapenaeus monoceros Fabricius) และปลาหมึก (Loligo spp.) ตั้งแต่แรกจับตลอดกระบวนการแช่แข็ง
Other Titles: Changes in species and quantity of bacteria in metapenid shrimp (Metapenaeus monoceros Fabricius) and squid (Loligo spp.) from catching through frozen processing
Authors: มิ่งขวัญ พรประเสริฐสุข
Advisors: เกรียงศักดิ์ สายธนู
สุทธิชัย เตมียวณิชย์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Advisor's Email: ไม่มีข้อมูล
Subjects: กุ้ง
ปลาหมึก
ชีววิทยาการเยือกแข็ง
แบคทีเรีย
Shrimps
Squids Cryobiology
Bacteria
Issue Date: 2526
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย,2525
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: วิทยาศาสตร์ทางทะเล
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73315
URI: http://doi.org/10.14457/CU.the.1983.8
ISSN: 9745622192
metadata.dc.identifier.DOI: 10.14457/CU.the.1983.8
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mingkwan_po_front.pdfหน้าปกและบทคัดย่อ13.96 MBAdobe PDFView/Open
Mingkwan_po_ch1.pdfบทที่ 121.26 MBAdobe PDFView/Open
Mingkwan_po_ch2.pdfบทที่ 237.09 MBAdobe PDFView/Open
Mingkwan_po_ch3.pdfบทที่ 358.14 MBAdobe PDFView/Open
Mingkwan_po_ch4.pdfบทที่ 420.23 MBAdobe PDFView/Open
Mingkwan_po_ch5.pdfบทที่ 58.38 MBAdobe PDFView/Open
Mingkwan_po_back.pdfบรรณานุกรมและภาคผนวก27.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.