Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73315
Title: | การเปลี่ยนแปลงชนิดและปริมาณของแบคทีเรียในกุ้งตะกาด (Matapenaeus monoceros Fabricius) และปลาหมึก (Loligo spp.) ตั้งแต่แรกจับตลอดกระบวนการแช่แข็ง |
Other Titles: | Changes in species and quantity of bacteria in metapenid shrimp (Metapenaeus monoceros Fabricius) and squid (Loligo spp.) from catching through frozen processing |
Authors: | มิ่งขวัญ พรประเสริฐสุข |
Advisors: | เกรียงศักดิ์ สายธนู สุทธิชัย เตมียวณิชย์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Advisor's Email: | ไม่มีข้อมูล |
Subjects: | กุ้ง ปลาหมึก ชีววิทยาการเยือกแข็ง แบคทีเรีย Shrimps Squids Cryobiology Bacteria |
Issue Date: | 2526 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย,2525 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | วิทยาศาสตร์ทางทะเล |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73315 |
URI: | http://doi.org/10.14457/CU.the.1983.8 |
ISSN: | 9745622192 |
metadata.dc.identifier.DOI: | 10.14457/CU.the.1983.8 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mingkwan_po_front.pdf | หน้าปกและบทคัดย่อ | 13.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Mingkwan_po_ch1.pdf | บทที่ 1 | 21.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Mingkwan_po_ch2.pdf | บทที่ 2 | 37.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Mingkwan_po_ch3.pdf | บทที่ 3 | 58.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Mingkwan_po_ch4.pdf | บทที่ 4 | 20.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Mingkwan_po_ch5.pdf | บทที่ 5 | 8.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Mingkwan_po_back.pdf | บรรณานุกรมและภาคผนวก | 27.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.