Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเปี่ยมศักดิ์ เมนะเศวต-
dc.contributor.authorนิพนธ์ เหมะประสิทธิ์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-02-23T13:05:08Z-
dc.date.available2014-02-23T13:05:08Z-
dc.date.issued2521-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39456-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2521en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleผลของอาหารผสมโปรตีนระดับต่าง ๆ ที่มีต่อการเจริญเติบโตของกุ้งกุลาดำ (Penaeus monodon fabricus.)en_US
dc.title.alternativeEffect of compound food containing different prtein levels on growth of jumbo tiger prawn (penaeus monodon fabricus.)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineวิทยาศาสตร์ทางทะเลen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Niphond_ha_front.pdf5.87 MBAdobe PDFView/Open
Niphond_ha_ch1.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open
Niphond_ha_ch2.pdf4.73 MBAdobe PDFView/Open
Niphond_ha_ch3.pdf12.98 MBAdobe PDFView/Open
Niphond_ha_ch4.pdf6.26 MBAdobe PDFView/Open
Niphond_ha_ch5.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open
Niphond_ha_back.pdf11.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.