Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปณต มิคะเสน
dc.contributor.authorวินนา เหรียญสุวรรณ
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
dc.date.accessioned2014-03-10T08:34:39Z
dc.date.available2014-03-10T08:34:39Z
dc.date.issued2520
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40449
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการศึกษาถึงสารเคมีที่เป็นพิษบางชนิดจากอาหารโปรตีน ของไทยที่ถูกเก็บถนอมเอาไว้en_US
dc.title.alternativeDetermination of some chemical toxic substances in Thai preserved protein foodsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameเภสัชศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineอาหารเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Winna_re_front.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch1.pdf7.75 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch2.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch3.pdf3.24 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch4.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_ch5.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
Winna_re_back.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.