Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorWanchai De-eknamkul-
dc.contributor.authorVaivat Boonyamanop-
dc.contributor.otherChulalongkorn University. Graduate School-
dc.date.accessioned2021-04-30T05:44:59Z-
dc.date.available2021-04-30T05:44:59Z-
dc.date.issued1994-
dc.identifier.issn9745844047-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/73195-
dc.descriptionThesis (M.Sc. in Pharm.)--Chulalongkorn University, 1994en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherChulalongkorn Universityen_US
dc.rightsChulalongkorn Universityen_US
dc.subjectCapsaicinen_US
dc.subjectแคปไซซินen_US
dc.subjectพริก -- ไทยen_US
dc.titleStudies on capsaicin and carotenoid contents in capsicum cultivars in Thailanden_US
dc.title.alternativeการศึกษาปริมาณแคปไซซิน และแคโรทีนอยด์ในผลของพริกที่ปลูกในประเทศไทยen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Scienceen_US
dc.degree.levelMaster's Degreeen_US
dc.degree.disciplinePharmacyen_US
dc.degree.grantorChulalongkorn Universityen_US
dc.email.advisorWanchai.D@Chula.ac.th-
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vaivat_bo_front_p.pdfหน้าปก บทคัดย่อ และสารบัญ1.05 MBAdobe PDFView/Open
Vaivat_bo_ch1_p.pdfบทที่ 1653.47 kBAdobe PDFView/Open
Vaivat_bo_ch2_p.pdfบทที่ 21.79 MBAdobe PDFView/Open
Vaivat_bo_ch3_p.pdfบทที่ 3776.04 kBAdobe PDFView/Open
Vaivat_bo_ch4_p.pdfบทที่ 41.93 MBAdobe PDFView/Open
Vaivat_bo_ch5_p.pdfบทที่ 5785.97 kBAdobe PDFView/Open
Vaivat_bo_back_p.pdfบรรณานุกรม และภาคผนวก780.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.