Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/82218
Title: | การผสมผสานเทคนิคการวิเคราะห์ด้านโอมิกส์เพื่อตรวจสอบการปนเปื้อนวัตถุต้องห้ามในผลิตภัณฑ์ฮาลาลที่เป็นอาหารและมิใช่อาหารเพื่อการส่งออก: รายงานฉบับสมบูรณ์ ปีที่ 2 |
Other Titles: | Combination of omics analytical techniques for adulteration inspection of unpermitted substances in Halal food and non-food products for export |
Authors: | วินัย ดะห์ลัน วนิดา นพพรพันธุ์ นัจวา สันติวรกุล ภาณุมาศ ซันอาลี สุกฤต ศิริขวัญพงศ์ สถาพร งามอุโฆษ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะสหเวชศาสตร์ |
Subjects: | การปนเปื้อนในอาหาร อาหารฮาลาล |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | ศูนย์วิทยาศาสตร์ฮาลาล จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
URI: | https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/82218 |
URI: | http://doi.org/10.58837/CHULA.RES.2012.1 |
metadata.dc.identifier.DOI: | 10.58837/CHULA.RES.2012.1 |
Type: | Technical Report |
Appears in Collections: | All - Research Reports |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Winai D_Res_2555.pdf | รายงานการวิจัยฉบับเต็ม (Fulltext) | 2.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.