Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/83665
Title: | การพัฒนาวิธีวิเคราะห์ปริมาณคาร์บอนมอนอกไซด์ในเนื้อสัตว์แช่แข็งในบรรจุภัณฑ์ดัดแปรบรรยากาศ : รายงานการวิจัย |
Other Titles: | Development of the determination methods of carbon monoxide in modified atmosphere packaged frozen meat |
Authors: | พรพรรณ อุดมกาญจนนันท์ สุชาดา จูอนุวัฒนกุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะวิทยาศาสตร์ |
Subjects: | คาร์บอนมอนอกไซด์ เนื้อสัตว์แช่แข็ง บรรจุภัณฑ์อาหาร Frozen Meat Carbon monoxide Food containers |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
URI: | https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/83665 |
Type: | Technical Report |
Appears in Collections: | Sci - Research Reports |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pornpan_Ud_Res_2552.pdf | 14.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.