DSpace Repository
การปรับระดับความเข้มข้นของเกลือแร่ในอาหารข้นที่มีผลต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำนมในโคนมลูกผสม
Login
DSpace Home
→
Faculty and Institute
→
Faculty of Veterinary Science - Vet
→
Vet - Research Reports
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การปรับระดับความเข้มข้นของเกลือแร่ในอาหารข้นที่มีผลต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำนมในโคนมลูกผสม
ณรงค์ศักดิ์ ชัยบุตร
;
สมชาย จันทร์ผ่องแสง
;
เพ็ญสุดา ฮงภู่
URI:
http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/57147
Date:
2547
Show full item record
Files in this item
Name:
Narongsak_ch_0172 ...
Size:
2.787Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Vet - Research Reports
[208]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_discipline
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_discipline
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics