Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/23245
Title: | ผลของสารชอบผิวต่อคุณสมบัติทางกายภาพ ของอาหารปลาแบบเม็ดชื้น |
Other Titles: | Effect of surfactants on physical properties of fish feed in moist pellets form |
Authors: | วิมล สุจินัย |
Advisors: | สุทธิศักดิ์ สุขในศิลป์ วิชา วนดุรงค์วรรณ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2528 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2528 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/23245 |
ISBN: | 9745643793 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vimon_su_front.pdf | 13.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Vimon_su_ch1.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Vimon_su_ch2.pdf | 9.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Vimon_su_ch3.pdf | 4.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Vimon_su_ch4.pdf | 20.33 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Vimon_su_ch5.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Vimon_su_back.pdf | 38.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.