Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29710
Title: | การแปรสภาพแป้งข้าวเจ้าโดยวิธีทางเคมีและการนำไปใช้ ในผลิตภัณฑ์แป้งชุบทอด |
Other Titles: | Chemical modification of rice flour and its utilization in tempura flour |
Authors: | อมรรัตน์ มุขประเสริฐ |
Advisors: | พัชรี ปานกุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2534 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29710 |
ISBN: | 9745786608 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Amornrat_mu_front.pdf | 4.88 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_ch1.pdf | 580.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_ch2.pdf | 12.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_ch3.pdf | 3.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_ch4.pdf | 24.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_ch5.pdf | 10.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_ch6.pdf | 2.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Amornrat_mu_back.pdf | 4.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.