Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29710
Title: การแปรสภาพแป้งข้าวเจ้าโดยวิธีทางเคมีและการนำไปใช้ ในผลิตภัณฑ์แป้งชุบทอด
Other Titles: Chemical modification of rice flour and its utilization in tempura flour
Authors: อมรรัตน์ มุขประเสริฐ
Advisors: พัชรี ปานกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2534
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29710
ISBN: 9745786608
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Amornrat_mu_front.pdf4.88 MBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_ch1.pdf580.78 kBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_ch2.pdf12.58 MBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_ch3.pdf3.48 MBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_ch4.pdf24.46 MBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_ch5.pdf10.76 MBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_ch6.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open
Amornrat_mu_back.pdf4.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.