Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31927
Title: | การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากน้ำนึ่งปลาทูน่า เพื่อใช้เป็นสารปรุงแต่งกลิ่นรสอาหาร |
Other Titles: | Production of protein hydrolysate from tuna-precooking water for food flavor |
Authors: | อาภัสรา สุขเจริญศักดิ์กุล |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ รมณี สงวนดีกุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2535 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31927 |
ISBN: | 9745799548 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Arpathsra_su_front.pdf | 5.88 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_ch1.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_ch2.pdf | 6.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_ch3.pdf | 4.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_ch4.pdf | 14.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_ch5.pdf | 8.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_ch6.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Arpathsra_su_back.pdf | 9.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.