Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31927
Title: การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากน้ำนึ่งปลาทูน่า เพื่อใช้เป็นสารปรุงแต่งกลิ่นรสอาหาร
Other Titles: Production of protein hydrolysate from tuna-precooking water for food flavor
Authors: อาภัสรา สุขเจริญศักดิ์กุล
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
รมณี สงวนดีกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2535
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31927
ISBN: 9745799548
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arpathsra_su_front.pdf5.88 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_ch1.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_ch2.pdf6.76 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_ch3.pdf4.73 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_ch4.pdf14.62 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_ch5.pdf8.86 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_ch6.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
Arpathsra_su_back.pdf9.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.