Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32271
Title: ผลของกรดพิมีลิคต่อการสังเคราะห์ไบโอตินโดยยีสส์ ในขวดเขย่าและในถังหมักขนาด 10 ลิตร
Other Titles: Effects of pimelic acid on the synthesis of biotin by yeasts in shake flasks and in a 10 litre fermentor
Authors: ปริญญา สุทธิ์จิตต์จูล
Advisors: กาญจนา ชาญสง่าเวช
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: จุลชีววิทยา
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32271
ISBN: 9746345702
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Parinya_su_front.pdf7.13 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch1.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch2.pdf9.91 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch3.pdf4.82 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch4.pdf8.06 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch5.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_ch6.pdf914.64 kBAdobe PDFView/Open
Parinya_su_back.pdf22.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.