Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485
Title: | การใช้แป้งข้าวเหนียวเป็นสารให้ความข้นหนืดในอาหารเด็กอ่อน |
Other Titles: | The use of glutinous rice flour as thickening agent in baby food |
Authors: | ปิ่นทิพย์ ประไพวงษ์ |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2531 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485 |
ISBN: | 9745693448 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pintip_pr_front.pdf | 7.67 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch1.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch2.pdf | 8.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch3.pdf | 6.51 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_ch4.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pintip_pr_back.pdf | 4.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.