Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485
Title: การใช้แป้งข้าวเหนียวเป็นสารให้ความข้นหนืดในอาหารเด็กอ่อน
Other Titles: The use of glutinous rice flour as thickening agent in baby food
Authors: ปิ่นทิพย์ ประไพวงษ์
Advisors: สุวรรณา สุภิมารส
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2531
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32485
ISBN: 9745693448
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pintip_pr_front.pdf7.67 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch1.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch2.pdf8.55 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch3.pdf6.51 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_ch4.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open
Pintip_pr_back.pdf4.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.