Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644
Title: | การผลิตเคอร์คูมินจากขมิ้นชันเพื่อใช้เป็นสีปรุงแต่งอาหาร |
Other Titles: | Production of curcumin from curcuma longa linn. for use as food color |
Authors: | ดุษฎี จินต์โชติกุล |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส วรรณา ตุลยธัญ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644 |
ISBN: | 9745799483 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudsadee_ch_front.pdf | 877.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch1.pdf | 358.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch3.pdf | 881.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_ch4.pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dudsadee_ch_back.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.