Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644
Title: การผลิตเคอร์คูมินจากขมิ้นชันเพื่อใช้เป็นสีปรุงแต่งอาหาร
Other Titles: Production of curcumin from curcuma longa linn. for use as food color
Authors: ดุษฎี จินต์โชติกุล
Advisors: สุวรรณา สุภิมารส
วรรณา ตุลยธัญ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2536
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33644
ISBN: 9745799483
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudsadee_ch_front.pdf877.22 kBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch1.pdf358.68 kBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch3.pdf881.13 kBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_ch4.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open
Dudsadee_ch_back.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.