Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35143
Title: การเปรียบเทียบการใช้เซลลูโลสผงจากกากอ้อยกับเซลลูโลสอื่นในแป้งชุบทอดและโดนัตเพื่อลดการอมน้ำมัน
Other Titles: Comparative use of bagasse cellulose powder with other celluloses in batter mix and doughnut for reducing oil absorption
Authors: ฉันทนา นันทิวัฒนวงศ์
Advisors: สุวรรณา สุภิมารส
ศิราพร วิเศษสุรการ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35143
ISBN: 9745836257
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chantana_nu_front.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_ch1.pdf628.18 kBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_ch2.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_ch3.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_ch4.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_ch5.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_ch6.pdf326.93 kBAdobe PDFView/Open
Chantana_nu_back.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.