Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35143
Title: | การเปรียบเทียบการใช้เซลลูโลสผงจากกากอ้อยกับเซลลูโลสอื่นในแป้งชุบทอดและโดนัตเพื่อลดการอมน้ำมัน |
Other Titles: | Comparative use of bagasse cellulose powder with other celluloses in batter mix and doughnut for reducing oil absorption |
Authors: | ฉันทนา นันทิวัฒนวงศ์ |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส ศิราพร วิเศษสุรการ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35143 |
ISBN: | 9745836257 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chantana_nu_front.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_ch1.pdf | 628.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_ch2.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_ch3.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_ch4.pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_ch5.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_ch6.pdf | 326.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chantana_nu_back.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.