Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751
Title: | ผลของความสดของเคย ปริมาณเกลือและระดับความชื้นต่อคุณภาพของกะปิ |
Other Titles: | Effects of sergestid shrimp freshness, salt and moisture contents on the quality of shrimp paste |
Authors: | นฤมล แสงทอง |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2529 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751 |
ISBN: | 9475661961 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Naruemon_sa_front.pdf | 5.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch1.pdf | 960.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch2.pdf | 5.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch3.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch4.pdf | 7.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch5.pdf | 5.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_ch6.pdf | 751.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Naruemon_sa_back.pdf | 10.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.